EK SPEELSCHEMA PDF

EK is dé website met alles over het Europees kampioenschap voetbal (EK ). Hier vind je alle informatie over het EK , speelschema & meer. Speelschema-EK. likes. Wordt tijdens en voor het EK op de hoogte gehouden van het speelschema van het EK. EK in Duitsland. EK voetbal wordt in Duitsland gespeeld Op 27 5 oktober ; 0 · Statistieken WK Nu het WK achter de rug is, zijn.

Author: Samugar Nijora
Country: Bulgaria
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 5 June 2015
Pages: 248
PDF File Size: 19.77 Mb
ePub File Size: 16.93 Mb
ISBN: 296-2-36702-308-2
Downloads: 74552
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nek

Schema WK Frankrijk vrouwenvoetbal met wedstrijden Nederland! Opzet EK Handbal Vrouwen info toernooi.

speelschmea Elitetoernooi met pouletoernooien in mei 29, 30 en 31 en juni 5, 6 en 7 Oranje eindigde na de eerste vijf sessies bij de bovenste 5.

Zie hieronder voor de uitslagen. De Final Six is in China, in speelstad Nanjing, van 27 juni tot 1 juli.

China was als gastland al automatisch het zesde deelnemende land. Speelschema Final Six met de Oranje volleybalvrouwen: Nederlandse tijden Woensdag 27 juni Verenigde Staten – Turkije Poule B China – Nederland Poule A Donderdag 28 juni Wedstrijd om plek 3 Finale Women’s Volleyball Nations League. Volleyball Women’s Nations League schema. Dinsdag 15 mei Dinsdag 22 mei Dinsdag 29 mei Polen — Zuid-Korea Omnisport Apeldoorn Dinsdag 5 juni Dinsdag 12 juni Oranje is namelijk al zeker van een plek bij de bovenste 5.

  INTOXICACION POR MALATHION PDF

Donderdag 14 juni De Volleyball Nations League voor dames is een nieuwe competitie voor landenteams, voor het eerst op het programma in Het is in plaats van de World Grand Prix voor vrouwen.

Dit nieuwe elitetoernooi valt onder de wereldvolleybalbond FIVB. Aan de Volleyball Nations League doen zestien landen mee.

IKF European Korfball Championship – International Korfball Federation

Twaalf hiervan zijn de zogeheten ‘core teams’. Deze zijn zeven jaar lang zeker van deelname, waaronder de Nederlandse vrouwen.

De overige vier landenploegen zijn de zogeheten ‘challenger teams’. Zij kunnen degraderen naar de continentale landencompetities, en van daaruit weer e naar de hoogste, zogeheten intercontinentale competitie.

Voor elk van de zestien deelnemende landen staan er in het elitetoernooi vijftien poulewedstrijden op het programma. Er zijn hiervoor vijf driedaagse toernooien met elk drie wedstrijden per land. Twee van deze pouletoernooien zijn in Nederland Apeldoorn en Rotterdamvanaf 29 mei en 5 juni Ook zijn er wedstrijdseries in Jekaterinenburg Rusland, vanaf 15 meiToyota Japan, vanaf 22 mei en Stuttgart Duitsland, vanaf 12 juni.

  KERRELYN SPARKS A VERY VAMPY CHRISTMAS PDF

Daarna volgt de ‘Final Six’, waarin definitief de prijzen worden verdeeld. Het Nederlands vrouwen handbalteam hoopte op goud, maar na de halve finale bleek brons het Volgende oefeninterland Oranje Leeuwinnen.

De Volleyball Nations League voor dames is een nieuwe competitie voor landenteams, speelschea het eerst in Dit elitetoernooi valt onder de wereldvolleybalbond FIVB.

UEFA Nations League 2018/19

Deze zijn zeven jaar lang verzekerd van deelname, waaronder de Nederlandse vrouwen. Voor elk van de zestien deelnemende landen staan er in dit elitetoernooi vijftien poulewedstrijden op het programma.

Er zijn vijf driedaagse toernooien met elk drie wedstrijden per land.

Twee daarvan zijn in Nederland Apeldoorn en Rotterdamvanaf 29 mei en 5 juni Daarna volgt de ‘Final Six’, waarin de prijzen worden verdeeld. Stand Volleyball Women’s Nations League: Zondag 16 december Handbalsters Nederland kleuren bronzen medaille oranje Het Nederlands vrouwen handbalteam hoopte op goud, maar na de halve finale bleek brons het Lees meer Europees Kampioenen!