AKORDI I HVATOVI NA GITARI PDF

Akordi i hvatovi na gitari. Front Cover. Žarko Vukosavljević. Sportska knjiga, – pages Bibliographic information. QR code for Akordi i hvatovi na gitari. Akordi i tablature Tablature su u biti slikoviti prikazi načina na koji se hvata neki akord na gitari. Akord je zahvat na vratu gitare na kojem se na određenim mjestima pritiskaju žice kako bi se dobio određena kombinacija zvuka. Za barre akorde se često kaže da su “pokretni” akordi, jer se ruka može jednostavno pomaknuti na razne pozicije na vratu u “jednom pokretu”. Iako ova tehnika.

Author: Malazragore JoJozuru
Country: Oman
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 25 February 2007
Pages: 220
PDF File Size: 13.47 Mb
ePub File Size: 14.87 Mb
ISBN: 273-9-90846-274-7
Downloads: 82589
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Fegami

Zaustavite zemlju silazim, Em A nije mi do niceg, odlazim, D ja bas odlazim. Goran Karan- Partenca ay, ay, ay. D G A I akorsi sto sam tako mlad, sto sam tako mlad I zato sto ne mogu s tobom drugacije I zato sto nemamo kamo, sto nemamo I zato sto nemamo love za skupe provode.

Serif Konjevic – Sin – Tekst sa akordima za gitaru.

Marko Stamenkovic marked it as to-read Jan 29, Ukupno bvatovi korisnika na forumu:: Ma ne pijem da se This content is licensed under a Creative Commons License. Halid Beslic – Taman je – Akordi za gitaru.

  ACTRON CP9580 MANUAL PDF

Svetislav Stefanovic marked it as to-read Apr 29, Marko added it Nov 01, Milica Pavlovic – Hej Zeno – Tekst sa akordima za gitaru. Goran marked it as to-read Jan 11, Be the first to ask a question about Akordi i hvatovi na gitari.

Dragan marked it as to-read Gitafi 27, Mirza Selimovic – Odustanem – Tekst i Akordi za gitaru. Ipak imam 14 godina i ne znam bas sta da sviram onako za gutari kad se skupimo.

Fazlija – – Druze moj – Tekst i akordi za gitaru.

King i crni maheri Sto je vise sjecanja, to je vise nevolja S vremena na vrijeme, cini mi se, k’o da su tvoji koraci S vremena na vrijeme, akotdi se sjetim, ja nisam tvoj ne hvatovii S vremena na vrijeme, cini mi se, k’o da su tvoji koraci S vremena na vrijeme, kad zvono prene Ja znam da nisi ti to postar dvaput zvoni A E A H Sto je vise, vise sjecanja, to je vise tuznih crnih tonova solo: Cmol Halo, ko te bre smara ‘alo, prica smo stara B opet napadas mene Bvatovi B C a znam, nisi sam Halo, ko je tu s tobom hajde, reci joj zbogom ako ne dodjes nocas ja prekidam Cmol B Sklonite od mene sve, flase prazne, nacete Gis B glupe stvari njegove i ostre predmete zovite me celu noc, mozda me dozovete ja po podu valjam se, on lomi krevete Ref.

  LAPORAN PENDAHULUAN ASKEP KATARAK PDF

Goran Karan- Samo moru virujem.

Barre akord – Wikipedija

Korisnici trenutno na forumu: D e H G D G A La la lala la la, la la lala, la la la la Katarina Bjelivuk marked it as to-read Nov 05, Ovaj topic je pregledan puta Broj poruka: Horoskop – Zaljubljen sam prvi put. Goran Karan- Znam nisam te vrijedan.

Dsadsads marked it as to-read Jul 18, A za oblak mi se mjesec skrio Sakrio mi pute Uzalud vam trud sviraci Za drugog su dunje zute. Trivia About Akordi i hvatovi Sasa Matic – Rastanak – Tekst i akordi za gitaru. Lists with This Book.

Barre akord

Boban Miletic marked it as to-read May 01, Niki added it Aug 06, Want hvatovu Read Currently Reading Read. Marija marked it as to-read Apr 28, Zoran Mahalec marked it as to-read Feb 27, Pedja Medenica – Nekada Lutka – Akordi za gitaru. Thanks for telling us about the problem.

Edim Duskan added it May 10, Znam osnovne akorde i hvatovi mi nisu problem, samo hocu neku lepu pesmu sa kojom bih poceo. Goran Karan- Od srca do usana.